Με συνέντευξη στους εκπροσώπους του τύπου, που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού ξεκίνησε και επίσημα η νέα σεζόν για την ομάδα του Αγρινίου.

Στην συνέντευξη βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης  ο προπονητής της ομάδας Μάκης Χάβος, και το Δ.Σ.της ΠΑΕ Παναιτωλικός με τα νέα μέλη του.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο κ. Μπελεβώνης τόνισε ότι όλοι πρέπει όλοι να στηρίξουμε  το δημιούργημα του Φώτη Κωστούλα, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά , επιτυχίες στην ομάδα του Παναιτωλικού. Επίσης στόχος για την φετινή σεζόν είναι να γεμίσει το γήπεδο , οι φίλαθλοι να βρεθούν κοντά στην ομάδα , και η πορεία της ομάδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο προπονητής Μάκης Χάβος ο οποίος ήταν αρκετά χαρούμενος που βρίσκεται στον Παναιτωλικό. Έκανε λόγο για δυο ακόμη μεταγραφές (κεντρικός αμυντικός και σέντερ φορ), είναι ευχαριστημένος από το υπάρχον υλικό , στόχος της ομάδας είναι το καλό ποδόσφαιρο , η ομάδα του Αγρινίου να είναι ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο και το ποδόσφαιρο το οποίο θα παίζει να το χαίρεται ο κόσμος.

Επίσης αναφέρθηκε ότι από τα τμήματα υποδομών θα βρεθούν στην πρώτη ομάδα 6-7 ποδοσφαιριστές και ευελπιστεί στο μέλλον ο Παναιτωλικός να έχει στην ενδεκάδα του αρκετούς πάιχτες από την ομάδα νέων.

Στην συνέχεια ο προπονητής του Παναιτωλικού δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Για τα χαρακτηριστικά των παιχτών που αποκτήθηκαν επισήμανε:

Ο Μαρινάκης είναι ένα παίκτης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Μπορεί να παίξει δεξί μπακ και χαφ. Έχει εμπειρία και έκανε στα πλέι οφ καλά παιχνίδια.Ο Ντίας είναι εξτρέμ και έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε και είναι ένα παιδί που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Τσέναμο είναι ένας έμπειρος πορτιέρο. Ο προπονητής κοιμάται ήσυχος όταν έχει τον Κυριακίδη και θέλαμε έναν τερματοφύλακα ανταγωνιστικό του. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και για τα αποδυτήρια. Αγαπάει την ομάδα και την πόλη και μπορεί να αξιοποιηθεί.

Ο Μασουρέκ είναι ένας παίκτης με τρομερή τεχνική κατάρτιση και μπορεί να παίξει τόσο πίσω από τον φορ όσο και στα άκρα. Ο Σελεμανί είναι από τον Γενάρη στην ομάδα. Έχει τρομερή όρεξη για δουλειά. Μπορεί να παίξει και ως φορ και στα άκρα. Εκεί θα δούμε τι θα γίνει, γιατί υπάρχουν παιδιά και από την ακαδημία».