Σημαντικές εκκρεμότητες υπάρχουν αναφορικά με το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και αναμένεται να ρυθμιστούν στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και την έκτακτη Γενική Συνέλευση που προκηρύχθηκαν για την Τετάρτη (19/7).

Ένα από τα βασικότερα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα τηλεοπτικά, αφού υπάρχει διαφωνία με τη NOVA.

Πάντως, στο τελευταίο Δ.Σ. υπήρξε διάθεση ανακωχής και αυτό μένει να φανεί και στη μεταξύ τους συνάντηση τη Δευτέρα (17/7), με το θέμα να τίθεται στη συνέχεια επί τάπητος την Τετάρτη.

Παράλληλα, θα συζητηθεί και η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, αφού δεν πάρθηκε απόφαση τόσο για τα πλέι οφ όσο και για το πώς θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής, αλλά και το πόσες ομάδες θα πέσουν, με τους «μεγάλους» να αντιδρούν και να θέλουν την κατάργηση του μίνι πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση (14.00 & 14.30 αντίστοιχα), στα γραφεία της Super League.

Την Τετάρτη 19/07/2017 στις 14:00 θα συνεχιστεί το Διοικητικό Συμβούλιο που διεκόπη στις 13/07/2017 στα γραφεία της Super League με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1/ Θέματα συνεργασίας με τη FORTHNET.

2/ Διάφορα.