Σίγουρα ένα παιχνίδι με μια ομάδα Σούπερ Λίγκας που έχει τους ίδιους στόχους με εσένα αποτελεί το καλύτερο δυνατό κριτήριο για να βγάλει ο προπονητής του Παναιτωλικού τα πρώτα συμπέρασμα του . Αντίπαλος στο πρώτο φιλικό της χρονιάς με μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ατρόμητος Αθηνών , και ο Χάβος θα πρέπει να σημείωσε πολλά στο μπλοκάκι του(είτε θετικά, είτε αρνητικά)ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Οι φιλοξενούμενοι  ήταν καλύτεροι από τους  γηπεδούχους και κέρδισαν δίκαια, χωρίς να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Αλλά και το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν είχε ποιότητα και δεν ξεπέρασε την μετριότητα, χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερα αξιόλογες φάσεις. Και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι είναι ανέτοιμες(περισσότερο ο Παναιτωλικός) και θέλουν σημαντική δουλειά για το πρωτάθλημα.

Όσο αφορά τον Παναιτωλικό στο πρώτο φιλικό της χρονιάς έδειξε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά, και μεταγραφές, ώστε η ομάδα να έρθει σε επιθυμητά επίπεδα για να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Για την εικόνα του αγώνα ο Ατρόμητος πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι με τον Μάζουρεκ.

Πως ξεκίνησε

Ο Μάκης Χάβος παρέταξε την ομάδα του με τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια. Τον Μύγα και Παρρά στα άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα τον Ροντρίγκες και τον Χαντάκια στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Από εκεί και πέρα οι Πάουλο και Μπεχαράνο αμυντικά χάφ, δεξιά στο χώρο της επίθεσης ο Ντίας, αριστερά ο Κλέσιο,ο  Βασιλούδης σαν οργανωτής και στην κορυφή ο Βακράκος.

Οι κυριότερες φάσεις

15΄Μακρινό σουτ από τον Μπεχαράνο μετά το κόρνερ του Πάουλο, η μπάλα άουτ

28΄ΓΚΟΛ  0-1 . Ο Χαβιέ Ούμπιντες με απευθείας εκτέλεση φάουλ , από το ιμικύκλιο της περιοχής, ανοίγει το σκορ για τον Ατρόμητο

32΄Ο Μύγας από πλάγια θέση κάνει το συρτό σουτ η μπάλα παράλληλα από την εστία  άουτ.

50΄ΓΚΟΛ 0-2 Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά με τον Βασιλακάκη και ο Ντάουντα με γυριστή κεφαλιά διπλασιάζει τα γκολ για τον Ατρόμητο

60΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μάζουρεκ από πλάγια θέση μπλοκάρει την μπάλα ο Θεοδωράκης

80΄Πέναλτι για τον Παναιτωλικό μετά από ανατροπή του Θεοδωρακάκη στον Μάζουρεκ

81΄  Εκτελεστής ο Μάζουρεκ αλλά ο Θεοδωρακάκης με διπλή απόκρουση απομακρύνει την μπάλα!!!

 

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης από την Ήπειρο με βοηθούς τους Κόλλια, και Παπαλαζάρου από την Ήπειρο. Τέταρτος ο Ματσούκας από την Αιτ /νία

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος)

Κυριακίδης(46΄Τσέναμο), Ροντρίγκες, Χαντάκιας(72΄Ρότσα), Μύγας(62΄Μαρινάκης), Παρράς( λ΄τρ. 38΄Τσοκάνης), Μπεχαράνο(62΄Μπράβο), Πάουλο(62΄Λόπες), Βασιλούδης(46΄Ρόσα), Ντίας(62΄Γιαννιώτης), Κλέσιο(72΄Σελεμανί), Βακράκος(46΄Μάζουρεκ)

 

Ατρόμητος Αθηνών(Νταμίρ Κάναντι)

Θεοδωράκης, Κατράνης, Πολιντόρο, Στρούγκης, Μανούσος, Χατζηισαίας, Νάτσος, Ούμπιδες, Μπαστακός, Βασιλείου, Κυριακίδης

Στο Β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι

Μίρκοβιτς , Καρασαλίδης, Μενσά, Ζησόπουλος, Ντάουντα, Νασιμέντο, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης