Παίκτης του Παναιτωλικού και με τη… βούλα είναι από τη Δευτέρα (31/7) ο Βλαντ Μοράρ.

Ο 24χρονος επιθετικός βρισκόταν σε συζητήσεις με τους Αγρινιώτες, με το… φλερτ να επισημοποιείται με την έλευσή του στην Ελλάδα και την υπογραφή του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Ο Ρουμάνος, μάλιστα, έθεσε υψηλούς στόχους, αφού σημείωσε ότι θέλει να βοηθήσει στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Αναλυτικά: «Στον Παναιτωλικό ανήκει από σήμερα ο Βλαντ Μοράρ. Ο 24χρονος Ρουμάνος επιθετικός θα συνεχίσει στη ομάδα μας την ποδοσφαιρική του καριέρα υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020. Έχει αγωνιστεί στην Κλούζ, την Πετρολούλ Πλοέστι, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, την Ραπίντ Βουκουρεστίου, την Τίργκου Μούρες και από τον Ιανουάριο στη Βίτορουλ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναιτωλικό. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχω στην ομάδα και ότι θα βοηθήσω και εγώ να διεκδικήσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προέρχομαι από μια ομάδα που πέτυχε κάτι ανάλογο και θέλω να το επαναλάβω. Μου άρεσαν οι συνθήκες και οι εγκαταστάσεις που συνάντησα εδώ, αλλά κυρίως το πλάνο του Παναιτωλικού. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία”».