Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στην Τρίπολη.

Η σημαντικότερη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό σημειώθηκε στο 44’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόσα ο Ροντρίγκες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με 4-2-3-1. Ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα γκολπόστ, ο Μύγας δεξί μπακ, ο Τσοκάνης αριστερά, οι Ροντρίγκες, Χαντάκιας στα στόπερ, οι Μπεχαράνο, Μπράβο στον άξονα, οι Λόπες, Ντίας στα άκρα, ο Ρόσα κεντρικός οργανωτής και ο Κλέσιο στη κορυφή της επίθεσης.

Το πρώτο 45λεπτο ανήκει στα «καναρίνια», έστω και στα σημεία. Εβαλαν περισσότερες φορές τη μπάλα κάτω, είχαν δοκάρι λίγο πριν το τέλος της ανάπαυλας με τον Ροντρίγκες και έδειξαν πιο ορεξάτοι. Με κινητήριους μοχλούς τους Ντίας, Ρόσα, Λόπες έδειχναν να «πατούν» καλύτερα.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές που έγιναν εμπόδισε να παιχτεί ποδόσφαιρο ποιότητας..

Ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (65’ Τσέναμο), Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μύγας (83’ Μαλής), Τσοκάνης (73’ Ρότσα), Μπράβο (73’ Μαρινάκης), Μπεχαράνο (65’ Πάουλο) , Ρόσα (77’ Βασιλούδης), Λόπες (65’ Μάζουρεκ), Κλέσιο (73’ Σελεμανί), Ντίας (77’ Γιαννιώτης).

Αστέρας Τρίπολης : Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Σελίν, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Μαδίντα, Μάσα, Στανισάβλιεβιτς, Ισνάλντο, Μανιάς

Αγωνίστηκαν και οι: Καπετάνος, Ζούμα, Κυριακόπουλος, Τσανγκ, Γκοντό, Τσουκαλάς, Ντουντού, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιφτσής