Στην Α΄ κατηγορία του νομού μας για δεύτερη φορά την ιστορία του θα αγωνίζεται ο Πανοχθιακός  και δίνει την δυνατότητα στους διοικούντες να ξεκινήσουν της διαδικασίες ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμοι για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της κατηγορίας.

Πρώτο μέλημα της διοίκησης ήταν ο προπονητής. Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Δήμου η διοίκηση του Πανοχθιακού ανακοίνωσε τεχνικό δίδυμο και συγκεκριμένα τον Γιάννη Αδάμο και Ταξιάρχη Δήμο οι οποίοι θα ενώσουν της δυνάμεις τους με σκοπό μια επιτυχημένη πορεία στην Α΄κατηγορία.

Οι δυο προπονητές είχαν συζήτηση  εφ΄ όλης της ύλης με τον πρόεδρο Δημήτρη Γκουτσέλη, και τελικά κατέληξαν σε συμφωνία, ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις  στο Agriniogoal.gr   τόνισαν ότι γνωρίζουν της δυσκολίες του πρωταθλήματος της  Α΄ κατηγορίας , θέλουν  να δημιουργήσουν  μια ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά και να παίρνει τα αποτελέσματα. Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και με την κατάλληλη ενίσχυση νομίζουν ότι ο στόχος θα γίνει εφικτός…

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιάννης Αδάμος με τον Ταξιάρχη Δήμο βρίσκονταν μαζί και πάλι στο τεχνικό τιμ του Πανοχθιακού από το 2005 έως το 2014.