Ο Βαλάντης Ζώης είναι εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο εκλεκτός της διοίκησης του Αχελώου Αγγελοκάστρου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο πρώην προπονητής της Φλόγας είχε συνάντηση με τους διοικούντες της ομάδας και σε σύντομο χρονικό διάστημα έδωσαν τα «χέρια» επισημοποιώντας την συνεργασία τους για την επόμενη χρονιά.

Ο Βαλάντης Ζώης πιάνει αμέσως δουλειά , καθώς απαιτούνται γρήγορες κινήσεις για την επάνδρωση του ρόστερ. Παράλληλα διοίκηση και τεχνική ηγεσία καλούνται να ρυθμίσουν της λεπτομέρειες της προετοιμασίας , καθώς ήδη βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη γνωριμία του Ζώη με τους ποδοσφαιριστές του Αχελώου θα γίνει την Δευτέρα 7 Αυγούστου, ενώ η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Agriniogoal.gr ο Βαλάντης Ζώης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Αχελώου κ. Μπέτσικα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, τόνισε ότι με το υπάρχον ρόστερ και με κατάλληλες προσθήκες ο Αχελώος θα παρουσιαστεί δυνατός την επόμενη σεζόν με πρωταρχικό στόχο μια άνετη παραμονή και στην συνέχεια όσο ψηλότερα μπορέσει στον βαθμολογικό πίνακα.