Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει στον Παναιτωλικό όπου την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα του Αγρινίου θα κληθεί να δώσει το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος για την Σούπερ Λίγκα.

Ο Μάκης Χάβος της τελευταίες ημέρες έχει ρίξει το βάρος στο φρεσκάρισμα της ομάδας σε μια προσπάθεια να εμφανιστεί όσο γίνεται ποιο ανταγωνιστική στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στους συνεργάτες του υπάρχει αισιοδοξία στο τεχνικό τιμ της ομάδας ότι ο Παναιτωλικός μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα.

Την ίδια ώρα ο Σερραίος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο κομμάτι της ενδεκάδας , και απλά έχει στο μυαλό του κάποια διλήμματα για 1-2 θέσεις του αρχικού σχήματος το οποίο θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν την σέντρα.

Πάντως σε γενικές γραμμές ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε στα τελευταία φιλικά τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να δει στο αρχικό σχήμα και είναι οι εξής:

Τερματοφύλακας ο Κυριακίδης. Μαρινάκης και Ρότσα τα δυο πλάγια μπακ, Χαντάκιας και Ροντρίγκες οι δυο κεντρικοί αμυντικοί. Από εκεί και πέρα ο Μάρκος Πάουλο έχει θέση στο χώρο του κέντρου μαζί με Μπεχαράνο  Στα άκρα θα αγωνισθούν οι Ντίας και Κλέσιο, κορυφή πιθανότατα ο Μαρκόβσκι, και σε ρόλο οργανωτή ο Μάζουρεκ.