Καλοκαίρι «μεταγραφών»  είναι αυτό που διανύουμε και στον Α.Ο. Ρηγανά έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για την παρουσία δυο νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘνικής

Συγκεκριμένα στην Γ΄ Εθνική και στον Νέο Αμφίλοχο θα συνεχίσουν την καριέρας τους δυο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για τον Ηλία Κοσυφαρίνη 17 ετών (έτος γεν. 2000) που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, και τον Σπύρο Κάππα  16 ετών (έτος γεν. 2001), που αγωνίζεται ως αριστερός χαφ.

Η επί σειράς ετών σκληρή και αποτελεσματική δουλειά στα τμήματα υποδομών, απέφερε και τους ανάλογους καρπούς, και οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές με της πολύ καλές εμφανίσεις που έκαναν κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον , και μεταγράφηκαν σε ομάδα Γ΄Εθνικής.

Η παρουσία των δυο παιχτών στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής  γεμίζει χαρά και περηφάνια, τους ανθρώπους της ομάδας , οι οποίοι δηλώνουν ότι θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη θέληση προκειμένου να συνεχίσουν να αναδεικνύουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν υπερήφανο τον σύλλογο.

Ο ΑΟ Ρηγανά τους εύχεται υγεία , καλή επιτυχία με την νέα τους ομάδα, και  να εκπληρώσουν τους στόχους τους .