Η προσπάθεια του τεχνικού τιμ του Παναιτωλικού για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα έκανε  την διαφορά , και θα πρόσθετε μεγαλύτερη ισχύ στο χώρο της άμυνας δεν καρποφόρησε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα πάντα τέλειωσαν για τα «καναρίνια», καθώς οι πληροφορίες θέλουν την διοίκηση της ομάδας να συνεχίζει την αναζήτηση του παίκτη που θα πληροί της προϋποθέσεις αυτές.

Οι διοικούντες στην ομάδα δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να εκμεταλλευτούν της επόμενες ημέρες . Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών είναι η Πέμπτη 31Αυγούστου, και μέχρι τότε ο Παναιτωλικός πρέπει να κάνει την μεταγραφή.

Μεταγραφή όχι ενός παίκτη, αλλά δύο!!! Με βάση την εικόνα της ομάδας στα φιλικά, αλλά και στις  δυο πρώτες αγωνιστικές, ο Παναιτωλικός έχει ανάγκη και από ένα πλάγιο χάφ που θα …κάνει την διαφορά!!!

Μπορεί για την συγκεκριμένη θέση ο Μάκης Χάβος να μην την ανέφερε στην συνέντευξη τύπου , αλλά θεωρείται βέβαιο ότι οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν ένα ακόμη ποδοσφαιριστή….