Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Μάνο Σπανόπουλο και Αλέξανδρο Ξενικάκη: 

Για την κλήση του στην Εθνική: «Είμαι χαρούμενος, κάθε κλήση σ την Εθνική είναι ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Έχω κληθεί ξανά, είναι οικείο το περιβάλλον. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αν αντιμετωπίζεται ένας διεθνής παίκτης διαφορετικά από τον κόσμο όταν παίζει σε ομάδα της επαρχίας: «Είναι κάτι διαφορετικό από το να παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι όλοι χαρούμενοι με την κλήση μου. Το συναίσθημα πάντως είναι το ίδιο στο τέλος, η ίδια χαρά».

Για τους στόχους του Παναιτωλικού: «Να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από την περασμένη χρονιά, το θέλουμε όλοι, και μέσα από την καλή παρουσία μας να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Φυσικά, θέλουμε να τερματίσουμε σε υψηλότερη θέση από πέρυσι. Μέρα με τη μέρα και με τη δουλειά που έχουμε κάνει θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Για το ξεκίνημα του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι για τους βαθμούς, αλλά η προσπάθεια που κάναμε και στα δύο παιχνίδια, καθώς είχαμε πολύ καλά διαστήματα, δείξαμε πολύ καλά σημάδια. Η δουλειά βγήκε μέσα στο γήπεδο. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και οι βαθμοί».

Για το αν ξεχώρισε κάτι στις πρώτες αγωνιστικές: «Το πιο αρνητικό είναι ότι παίζουμε σε άδεια γήπεδα, λόγω τιμωριών των μεγάλων ομάδων. Επίσης, οι γρήγορες απώλειες βαθμών που είχαν οι μεγάλες ομάδες από τις πρώτες αγωνιστικέ, έχουν μείνει πίσω σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν το περίμενα. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, πρέπει όλοι να προσπαθήσουν να βελτιωθούν. Η διακοπή θα βοηθήσει για να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο από όλους».

Για τον κόσμο του Παναιτωλικού: «Μας βοήθησε πάρα πολύ, ήταν δίπλα μας. Ο κόσμος του Αγρινίου διψάει για ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν και σίγουρα η οικονομική κρίση και τα προβλήματα τους στέρησε το να βλέπουν την ομάδα από κοντά. Το ενθαρρυντικό ήταν ότι γύρισε πολύς κόσμος στο γήπεδο, που δεν ερχόταν λόγω των διαφορών με τη διοίκηση. Θα τους έχουμε δίπλα μας και είναι μεγάλη βοήθεια για μια ομάδα να έχει τον κόσμο δίπλα της. Με τη βοήθεια του κόσμου και με την προσπάθεια μέσα στο γήπεδο ο Παναιτωλικός θα φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Και η διοίκηση και ο κόσμος τα άφησαν όλα στην άκρη τις τελευταίες μέρες. Εμάς τους παίκτες μας κάνει πολύ χαρούμενους αυτό και όλοι μαζί θα φτάσουμε τον Παναιτωλικό στις επιτυχίες».