Το απόλυτο θέλει να διατηρήσει ο Πανιώνιος, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή (10/9) τον Παναιτωλικό. Η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς είναι ο στόχος, αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να διαχειριστεί και κάποια προβλήματα.

Το πιο πρόσφατο εξ αυτών έχει να κάνει με τον Γεσίλ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από θλάση α’ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Έτσι, στην κορυφή της επίθεσης για άλλο ένα ματς θα είναι ο Ντουρμισάι και το αρνητικό για τον Γρηγορίου είναι πως δεν θα υπάρχει φορ στον πάγκο. Μεσοεπιθετικά, όμως, έχει άλλη μία επιλογή πλέον, αυτή του Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Ακόμη, θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει λογικά ο Σιώπης, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά από τη στιγμή που επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη, ενώ βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Αστράς. Ο Κότνικ μπήκε στην αποστολή, αν και τραυματίας, απλά για να υπάρχει ένας ακόμη κίπερ στον πάγκο. Υπενθυμίζεται ότι τραυματίες είναι και οι Μπαντής και Οικονόμου.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Αστράς, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Σιώπης, Ντουρμισάι, Σταυρόπουλος, Σοτζέι, Κάργας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ