Η παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΟ Αγρινίου στο Αγρίνιο ολοκληρώθηκε ύπο την παρουσία φίλων του Αγρινιώτικου Μπάσκετ, όπως και του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνας Σταρακά και του Αντιδημάρχου Αγρινίου Νίκου Γκρίζη.Παρουσίασε τη νέα φανέλα του το Αγρίνιο (pics)

Aρχικά βραβεύτηκαν οι δύο μεγάλοι πρώην αθλητές, Μιχάλης Κακιούζης και Νίκος Χατζής, οι οποίοι πλέον έχουν διοικητικά πόστα στην ΑΕΚ, με τις ακαδημίες της οποίας επισημοποίησε τη συνεργασία του ο ΑΟ Αγρινίου.Ο Μιχάλης Κακιούζης ύστερα απο τη βραβευσή του απο τον δήμαρχο του Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου αναφέρθηκε στη σοβαρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα και η οποία αν δεν γινόταν, δεν θα συνεργαζόταν μαζί του η ΑΕΚ.

O Nίκος Χατζής αφου βραβεύτηκε απο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Χριστίνα Σταρακά αναφέρθηκε στην πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στον ΑΟ Αγρινίου.

O Βασίλης Νικάκης ένα απο τα ιδρυτικά μέλη του ΑΟ Αγρινίου βραβεύτηκε απο τον team manager της ομάδας, Γιώργο Ροκοπάνο.Στις δηλώσεις που ακολούθησαν ο κ. Νικητάκης εμφανώς συγκινημένος ανέφερε πως όταν ξεκινούσε η προσπάθεια του ΑΟ Αγρινίου κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.

Έπειτα τον λόγο πήρε, ο Περικλής Γερμανός ένας εκ των δύο προέδρων του συλλόγου, ο οποίος αναφέρθηκε στη προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία έξι χρόνια, απο εκεί που πάλευε για τη παραμονή σε μικρότερες κατηγορίες πλέον βρίσκεται στη Β’ εθνική και στοχεύει ακόμη ψηλότερα, ενώ ευχαρίστησε και το κόσμο για τη στήριξή του.

Ακολούθησε η παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΟ Αγρινίου, όπως και του φετινού ρόστερ.

 http://www.basketblog.gr