Την ήττα με το ίδιο σκορ 2-1 γνώρισαν οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Παναιτωλικού στους σημερινούς αγώνες που έδωσαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Super League  – Novasports.

 

Η Κ20 έχασε από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γκολ στο 30’ (πέναλτι) και στο 39’ και ο Παναιτωλικός αντέδρασε μειώνοντας στο 54’ με σουτ του Γεωργούση, αλλά παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε.

Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης (75’ Καββαδίας Αλ.), Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Ντόβας (78΄Κοτρώτσος), Κυζιρίδης, Καββαδίας Δ. (46’ Πατίλας), Μπελεβώνης, Γεωργούσης.

 

Η  Κ17 βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο τέταρτο του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία. Ο Μαντζανάς ισοφάρισε στο 33’ και στο 60’ ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Λιάβα. Το 1-1 διατηρήθηκε έως τις καθυστερήσεις όταν οι γηπεδούχοι σκόραραν με εκτέλεση πέναλτι (χέρι Παναγιωτίδης) και πήραν τη νίκη.

Αγωνίστηκαν οι: Αρμύρας, Κωνσταντόπουλος, Χοχτούλας (89’ Ντούλιας), Παναγιωτίδης, Μελιάδης, Μαντζανάς, Ευθυμίου (57’ Μπελεβώνης), Λιάβας, Πανταζής (88’ Σκιαδάς), Σκόνδρας (80’ Φραγκούλης), Θεοτοκάτος (89’ Νταλιάνης).