Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Καραπαπά η Φλόγα Παλαιομάνινας. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και επικράτησαν με 3-0 του νεοφώτιστου Ηρακλή Αστακού, που ήρθε στο Αγρίνιο να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά η απειρία των παιχτών σε καθοριστικές στιγμές του αγώνα δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς.

Οι ποδοσφαιριστές της Φλόγας Ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα , και μόλις στο 2΄ο Φραγκούλης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ελευθεράτου.

Φλογα αστακος 2

Τρία λεπτά αργότερα ο Σπύρος Νούλας με εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στο αριστερό «γάμα» του Ελευθεράτου, με τον τερματοφύλακα του Αστακού όμως να κάνει την απόκρουση του αγώνα, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με τον Βασιλογιάννη στο 13΄από καλή θέση να σουτάρει άουτ.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα, είχαν κάποια διαστήματα που πίεσαν την Φλόγα, αλλά με δυσκολία έφταναν στην μεγάλη περιοχή του Μπαλάφα.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για το πρώτο ημίχρονο να ανοίξουν το σκορ με κοντινό σουτ του Φραγκούλη μετά από σέντρα του Γκουτσέλη και θαυμάσια μπαλιά του Κοτρότσου, προς το σκόρερ.

1 λεπτο-σιγη

Στο Β΄ημίχρονο η Φλόγα πέτυχε άλλα δυο γκολ με σκόρερ τον Φραγκούλη στο 74΄μετά από ελεύθερο βολέ του Μπαλάφα και λάθος εκτίμηση της μπάλας των αμυντικών του Αστακού.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 77΄με σκόρερ τον Βασιλογιάννη, μετά από θαυμάσια μεταβίβαση από τον Φραγκούλη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος με βοηθούς τους Βαλλιάνο και Κουτρομάνο

διαιτητης

Οι Συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος, Σαλμάς, Ψηφής (40΄λ.τρ. Μπρέσιακας), Σπυριλιώτης(75΄Τσοπανάς), Κοτρότσος Ν. (52΄Νταλαπέρας), Φραγκούλης (81΄Κουσκούνης), Νούλας Σ., Βασιλογιάννης

Ηρακλής Αστακού (Μάκης Μπότσιος)

Ελευθεράτος, Κατσιγιάννης, Τριάντης, (67΄Παπαστάμος), Παπαζήσης, Γκάτσης, Παχής, Μπαρμπαρούσης, Μπιτσικώκος, Κοτρότσος Γ., (83΄LUCI), Λιβάνης Π., Κοτρότσος Θ., (78΄Κόλλιας)