Χωρίς νίκη παραμένει στα Περιβόλια ο Πλατανιάς και μετά το βαρύ 0-3 από τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Παράσχος τα είχε με τον διαιτητή Τζοβάρα, κυρίως για την αποβολή του Πλιάτσικα.

Στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, ο προπονητής των Χανιωτών ρωτήθηκε αν υπάρχει… κατάρα με τους τραυματισμούς στα στόπερ, κάτι που τον οδήγησε να βάλει αναγκαστικά τον Πλιάτσικα στο κέντρο της άμυνας, και ξέσπασε λέγοντας: «Ποια κατάρα ρε παιδιά. Εδώ έγινε μια αποβολή που άμα τη δείτε στο βίντεο πιστεύω ότι δεν υπάρχει. Γίνεται απλώς ένα φάουλ και μας αφήνει με 10 παίκτες. Τι να πούμε. Αγανάκτησα. Δεν ασχολούμαι με αυτούς τους τύπους, τους διαιτητές, αλλά το βλέπετε από την αρχή της σεζόν το τι γίνεται.

Όποιος θέλει να κάνει ό,τι του καπνίσει έρχεται εδώ μέσα στον Πλατανιά και κάνει ό,τι του κατέβει. Δείτε από την 1η αγωνιστική μέχρι και σήμερα το τι έχουμε τραβήξει. Και το τρίτο γκολ. Θα μου πείτε αυτό φταίει τώρα; Πιστεύω ότι είναι οφσάιντ το τρίτο γκολ. Εγώ, που κάθομαι απ’ έξω στα 50 μέτρα πιστεύω ότι είναι οφσάιντ. Και δυστυχώς λες και μια κουβέντα και σε υποτιμάνε. Οι άνθρωποι δεν σέβονται τίποτα».

Σε ό,τι αφορά την παραμονή, ο Παράσχος παραδέχθηκε ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος για την ομάδα του, αναφέροντας σχετικά: «Η ομάδα δυσκολεύεται στο γκολ. Είναι φανερό ότι δυσκολευόμαστε πάρα πολύ στο γκολ. Από εκεί και πέρα, σίγουρα αυτό το πρωτάθλημα δεν θα έχει καμία σχέση με το περσινό. Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Οι μικρομεσαίες ομάδες είναι, λίγο-πολύ, της ίδιας δυναμικότητας. Θα βασανιστούμε σίγουρα».

Τέλος, για το ματς είπε: «Παρότι το σκορ δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια να πούμε πολλά πράγματα θα προσπαθήσω να πω ότι μας αδικεί το σκορ. Δυστυχώς, το πρώτο λάθος που κάναμε, ενώ μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, δεχτήκαμε το γκολ. Ένα πολύ εύκολο γκολ.

Από εκεί και πέρα, είχαμε την ατυχία να μην μπορέσουμε, τουλάχιστον, να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι με τις ευκαιρίες, ειδικότερα με τον Ντεβέσα που βρέθηκε τρεις φορές σε θέση για γκολ. Σα να μην έφτανε κιόλας αυτό, σε μια αντεπίθεση έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ ο Ρόσα κι έγινε το 2-0. Νομίζω ότι δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ καλά στο β’ ημίχρονο. Αυτό που επιδιώκαμε ήταν να μπορέσουμε να μειώσουμε το σκορ και να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε μέχρι την αποβολή, που κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ αυστηρή. Θα το δούμε και στην τηλεόραση.

Από εκεί και πέρα, όταν μένεις με 10 παίκτες για ένα τόσο πολύ μεγάλο διάστημα είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να γυρίσεις αυτό το παιχνίδι κι έτσι φτάσαμε σε αυτό το σκορ το οποίο είναι πάρα πολύ υποτιμητικό για μας και δεν έχουμε συνηθίσει σ’ αυτά τα σκορ. Θα δούμε στη συνέχεια, να ηρεμήσουμε γιατί αυτή την εβδομάδα έχουμε διακοπή. Να συμμαζευτούμε για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε το εκτός έδρας παιχνίδι στα Γιάννενα».