Σε έναν αγώνα  ακατάλληλο για «καρδιακούς» !!! Αναγέννηση Μεσολογγίου  και Πανοχθιακός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν δυο φορές να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, και με βάση την συνολική εικόνα του αγώνα άξιζαν την νίκη, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 10΄λεπτό των καθυστερήσεων σε ένα αγώνα που τα είχε όλα. Τέσσερα γκολ, 5 κόκκινες κάρτες, διαμαρτυρίες στον διαιτητή και μικροεντάσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων!!

Ο Πανοχθιακός προηγήθηκε στο σκορ στο 70΄με μακρινό σουτ από τον Πετρονικολό, από την στιγμή που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων

Η ισοφάριση ήρθε για την Αναγέννηση στο 81΄με κεφαλιά του Ψαθά. Εντούτοις οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 90΄με τον Βελέντζα, ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Πετρονικολό στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων να τελειώσουν τον αγώνα……

Η Αναγέννηση κατόρθωσε  τελικά στο 10΄λεπτό των καθυστερήσεων με τον Παναγιωτόπουλο να πετύχει την ισοφάριση (2-2) σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό αγώνα!!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πανοχθιακός τελείωσε τον αγώνα με 8 ποδοσφαιριστές . Αποβλήθηκαν οι Νιτσάκης, Βελέντζας, Σουρουβέλης, αλλά και ο Δήμος ο οποίος ήταν στον πάγκο της ομάδας!!

Κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο Χαμοσφακίδης για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τους Χουλιάρα και την Μιζάλου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Μεσολογγίου (Μάκης Κουρνέτας)

Κοκκώρης (50΄λ.τ Γιάντσος), Φούντας, Ψαθάς, Παναγιωτόπουλος, Καρβέλης (46΄ Σούφρας), Παπαδάτος, Ρισβάς, Μπαλαμπάνης, Κατσαβός, Σαμαράς (75΄Ναούμης), Sula (59΄Χαμοσφακίδης).

Πανοχθιακός (Γιάννης Καραμπούλης)

Χασιώτης, Βαμβακάς, Γκουτσέλης, Γάκης, Νιτσάκης, Σταμάτης, Κοκορώνης (34΄Βελέντζας), Πετρονικολός, Δήμος (65΄Σουρουβέλης), Καραγιάννης (82΄Σταύρου), Mούτσα (40΄Τασούλης).