Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Όμηρος Νεοχωρίου, ο οποίος νίκησε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Αγγελόκαστρου  τον γηπεδούχο Αχελώο με 2-0. Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα ο Όμηρος έφτασε τους 8 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος παρέμεινε δίχως βαθμό στο πρωτάθλημα

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ , έχοντας μάλιστα και δυο δοκάρια, στο 5΄με δυνατό σουτ του Μπουρλάκη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ, και στο 23΄με σουτ από τον Μούτσα, μετά από θαυμάσια μπαλιά του Μπούνα με την μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιλίκα.

Αχ. Αγγελοκαστρου

Ο Όμηρος κατόρθωσε να πετύχει το πρώτο γκολ σε καθοριστικό σημείο του αγώνα (42΄) με σκόρερ τον Μπουρλάκη, ο οποίος  κέρδισε πρώτα της κόντρες από τους αμυντικούς του Αχελώου. Στην επανάληψη και πάλι οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και ο Μπουρλάκης στο 51΄με συρτό αριστερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα .

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι είχαν της δικές τους καλές στιγμές , όμως δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραβασίλης με βοηθούς τους Κολοσιώνη και Κακατσίδη.

Καραβασιλης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Βαλάντης Ζώης)

Τσιλίκας, Χόντος, Παντής, Αλεξάκης, Αριστόπουλος(59΄Σαγάνας Γ), Τσιμπούκας(54΄ Καραλής Σ.Π.), Ρόμπολας(32΄ Ανδρεάκης.), Ζαλοκώστας Λ.(54΄Ζαλοκώστας Ε.), Σαγάνας Μ. Π., Μπούτιβας, Θώδης

‘Ομηρος Νεοχωρίου (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Μάτσιγκας, Αλεξόπουλος(80΄Τσιφοπανόπουλος), Ζαχαράκης, Κορομηλάς, Παπανικολάου(87΄Φράγκος Γ.), Καλύβας, Μπούνας, Μπουρλάκης(67΄.λτρ.Σεραφιγκος Ι.), Μούτσα(67΄Κοκωνης Κ.)