Με το πρωτάθλημα της Super League να ξεκινά και πάλι μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής, ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ1923 – ΠΑΕ ΑΣΤΗΡ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, που θα διεξαχθεί στο Δημ. Στάδιο Περιστερίου το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 18:15.
Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 15 Οκτωβρίου διεξάγεται η 3η αγωνιστική και:
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΚΕΛΟΣ θα σφυρίξει στην αναμέτρηση: ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΑΠΟΚ – ΑΛΜΥΡΟΣ Γ.Σ. (4ος όμιλος) στο Δημ. Γήπεδο Καρπενησίου (16:00).

Συνεργάτες του θα είναι οι: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΥΣΑΡΗΣ, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. ΚΛΕΙΤΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ).
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ θα διευθύνει την αναμέτρηση: ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 ΑΠΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ (5ος όμιλος) στο Δημ. Γήπεδο Ζακύνθου (16:00).
Βοηθοί του θα είναι οι: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ και ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. ΜΠΟΡΤΖΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ).
Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πάντα,
οι ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ και ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΟΥΖΑΣ θα είναι οι δύο βοηθοί διαιτητές
στην αναμέτρηση ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΣ (3ος όμιλος) στο Δημ. Γήπεδο Ηγουμενίτσας (16:00),
ενώ το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΑΕ – ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (3ος όμιλος) στο Δημ. Γήπεδο Λευκίμμης (16:00).
Τέλος, στο πρωτάθλημα υποδομών Super League (K-20),το μέλος της Επιτροπής  Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ τοποθετήθηκε παρατηρητής διαιτησίας στην συνάντηση της 7ης αγωνιστικής, ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου (14:30) στο Αθλητικό Κέντρο EMILEON.