Ιδανικό ήταν το πέρασμα για την Φλόγα μέσα στην δυνατή έδρα του Ναυπακτιακού. Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου πήρε την νίκη με 1-0 απέναντι στoν πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ναυπακτιακό στην  Α΄κατηγορία του νομού μας.

Με την νίκη αυτή η Φλόγα πλησίασε στον ένα βαθμό την κορυφή της βαθμολογίας και πλέον ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δυο ομάδων που έχουν στόχο την τετράδα της βαθμολογίας. Ευκαιρίες εκατέρωθεν με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πετύχουν γκολ με τον Ψυχογιό στο 25΄, δίχως να τα καταφέρουν.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι έχοντας πολύ καλή αμυντική οργάνωση βρέθηκαν αρκετές φορές στην επίθεση κυρίως με τον Βασιλόγιαννη  και Σ. Νούλα .

Κατάφεραν με την έναρξη του β΄ημιχρόνου να πετύχουν το «χρυσό» όπως αποδείχτηκε γκολ της νίκης με τον Στέφανο Φραγκούλη (47΄), και να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Έστω αν και στα τελευταία λεπτά του αγώνα αγωνίσθηκαν με 10 ποδοσφαιριστές (85΄δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Βασιλόγιαννης)

Σημαντική και πολύτιμη η νίκη για την Φλόγα που πανηγυρίστηκε έξαλλα  στα αποδυτήρια της ομάδας από το τεχνικό τιμ-ποδοσφαιριστές και διοίκηση της ομάδας!!

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθούς τους Κολοσιώνη και τον Τσιλίκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ναυπακτιακός (Νίκος Μιμιγιάννης)

Μούζος, Καζάνας, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Καντάνης, Δενδρινός( 64΄Παπαποστόλου), Ρουμπάκος, Λαγός , Ψυχογιός(35΄Κονίδας), Θεοχάρης, Καραγιάννης(75΄Ανδρεόπουλος)

Φλόγα Παλαιομάνινας(Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος Π., Σαλμάς, Νταλαπέρας, Σπυριλιώτης(69΄Στριμμένος), Μπρέσιακας(58΄Ψηφής), Φραγκούλης (85΄Κουσκούνης),Νούλας Σ.(90΄Κοτρότσος), Βασιλόγιαννης