Όλα βαίνουν καλώς για τον Παναιτωλικό που έχει ηττηθεί μόνο από την ΑΕΚ (2-0) και τον ΠΑΟΚ (1-0) που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα. Οι Αγρινιώτες αποκόμισαν αυτοπεποίθηση κάμπτοντας με 2-0 τον Παναθηναϊκό εντός έδρας για ν’ ακολουθήσει η ευρύτερη νίκη που έχουν πετύχει σε επίπεδο Α’ Εθνικής είτε Σούπερ Λίγκας με 3-0 επί του Πλατανιά στα Χανιά. Δύο γκολ πέτυχε ο Χόρχε Ντίας και ένα ο Φάρλει Ρόσα με τον Κλέσιο να θεμελιώνουν μία ταχύτατη επιθετική τριάδα. Για τον Μάκη Χάβο δεν υπολογίζεται μόνο ο Βακράκος, ενώ επανέρχονται οι Μύγας και Μοράρ.

Η αποστολή για τον Παναιτωλικό: Κυριακίδης, Τσέναμο, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ.

Ο Λεβαδειακός πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης που συνοδεύτηκε από ανατροπή του σκορ. Αναμφισβήτητα, έγινε η διαφορά από τον Γιακουμάκη που κέρδισε πέναλτι και σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Επομένως, οι Βοιωτοί του Ζοζέ Ανιγκό πορεύονται αήττητοι διότι μέχρι στιγμής έχουν αποσπάσει τέσσερις ισοπαλίες. Για τον Γάλλο τεχνικό υπολογίζεται ο Λεονάρντο που αποθεραπεύτηκε πρόσφατα. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Σουμπίνιο, Καραχάλιος και Μαχαίρας για διάφορους λόγους.

Η αποστολή για τον Λεβαδειακό: Επασί, Ναμάσκο, Καλτσάς, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μπελγκαζουανί, Αντιλεού, Καθάριος, Τόνι Σίλβα, Μπραντάο, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Νιάς, Ομπιόρα, Φάβαρο, Μητρόπουλος, Μεντί, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης.