Ακόμα και στην συνέντευξη τύπου λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα ο Μάκης Χάβος δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Παναιτωλικός δεν πέτυχε γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι παρόμοις αγώνας με τον Λεβαδειακό, δεν του έχει ξανασυμβεί ποτέ στην καριέρα του και ούτε πρόκειται να το ξαναδεί!

Όσο για το ματς ανέφερε:

Στο πρώτο ημίχρονο η διακοπή δε μας έκανε καλό. Δεν είχαμε το ρυθμό που θέλαμε και δεν βάλαμε ταχύτητα στο παιχνίδι παρασυρόμενοι στον αργό ρυθμό που ήθελε να επιβάλλει η αντίπαλη ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση και θεωρώ ότι μετά το γκολ η ομάδα άρχισε να ρολάρει. Βοήθησαν πάρα πολύ οι αλλαγές, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε και από τον άξονα και από τα πλάγια, δημιουργήσαμε πάρα πολλές τελικές για το εύκολο γκολ αλλά δυστυχώς σήμερα έγινε μια μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία…

 Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί είναι κρίμα και άδικο για τα παιδιά και την τεράστια προσπάθεια που έκαναν και για τον κόσμο που σήμερα πάλι ήταν μαζί μας και τον ευχαριστούμε. Θέλουμε να τους κρατήσουμε και να τους κάνουμε και περισσότερους. ….