Ο Κεραυνός Γαβαλούς χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα και ανεβάζοντας κατά διαστήματα ρυθμό νίκησε την Αναγέννηση Ρίγανης με 4-0.

Έτσι μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής ο Κεραυνός Γαβαλούς βρέθηκε μαζί το Πεντάλοφο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και κυρίως στο β΄ημίχρονο που πέτυχαν τα 3 από τα 4 συνολικά γκολ.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο «πρέσαραν» διαρκώς , αλλά από την στιγμή που δέχθηκαν το πρώτο γκολ ήταν αδύνατο να αντιδράσουν.

Ο Κεραυνός Γαβαλούς ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και στο 25΄ο Καλτσής με κεφαλιά ανοίγει το σκορ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα 3 γκολ με τον ίδιο σκόρερ τον Τσάμη (50΄, 72΄, 78΄) το πρώτο γκολ με πέναλτι, όπου και διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ξύστρας με βοηθούς τους Θεοφίλη και Παπαθανασίου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός  Γαβαλούς (Δημήτρης Λώλος)

Ζώης , Κωστόπουλος, Λάμπος, Κούτσης, Νταραντούμης, Πρεβέντζας, (80΄Φαρμάκης), Αλπέντζος (45΄Πέττας), Καλτσής, Παπαευθυμίου (60΄Γούμενος), Τσάμης, Κερασίδης (70΄Κωνσταντάκης)

Αναγέννηση Ρίγανης (Κωνσταντίνος Γραμμένος)

Ν. Χαραλάμπους , Γ. Λιβάνης , Γ. Κολλιάς , Χ. Τσώλης, Κ. Ψαρράς(45’ Γ. Χαραλάμπους), Π. Κουτρομάνος(62’ Β. Ζώγας), Χ. Σαπλαούρας, Κ. Πάπα(70’Η. Γεροθόδωρος ), Χ. Σαμαράς , Δ. Κουτρομάνος , Α. Θεοδώρου(70’ Θ. Γεροθόδωρος)