Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα βρίσκεται από την Τρίτη το απόγευμα στο Αγρίνιο ο Πανσερραϊκός. Προπονητής και ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι αγωνίζονται σε μια δυνατή έδρα απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας αλλά ελπίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν….

Προπονητής της ομάδας είναι ο Περικλής Αμανατίδης.

Στην Footbal league για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνισθεί ο Πανσερραϊκός.

Τα προβλήματα που έχει όσο αφορά τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό είναι αυτό του τιμωρημένου Τσιμίκα που αποβλήθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη και θα απουσιάσει, όπως και του Πόζογλου που είχε και πάλι ενοχλήσεις. Στην αποστολή που βρίσκεται στο Αγρίνιο είναι οι εξής ποδοσφαιριστές

Ρίστιτς, Δεμένικος, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Τζιτζικαλάκης, Φουσού, Γιαξής, Ρούτσης, Γκέκας, Δούμτσιος, Γουάλεϊ, Ζιγκερίδης, Γκούρτσας.

Όσο αφορά τον πρώτο αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου με το “δεξί” άρχισε τις υποχρεώσεις του ο Πανσερραϊκός στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα “λιοντάρια” επικράτησαν 2-0 του Εργοτέλη στις Σέρρες, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκούρτσα. Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε ένα γκολ, ενώ κέρδισε και την αποβολή του Νίκου Πάτα στο 36ο λεπτό, απ’ όπου προήλθε -μέσω εκτέλεσης φάουλ- το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων.