Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός που λέει ένα παλιό ρητό τότε στον ΑΟ Ρηγανά πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το εκπληκτικό φετινό ξεκίνημα που βρίσκει την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Επίσης και οι δυο καλές εμφανίσεις για το κύπελλο της ΕΣΠΝΑ που έφεραν ισάριθμες προκρίσεις και μάλιστα απέναντι σε ομάδες της Α΄ κατηγορίας (Απόλλων Δοκιμίου και Θύελλα Παραβόλας), έφεραν στην ομάδα χαμόγελα και μεγαλύτερη αισιοδοξία για την συνέχεια.

ΑΟ ΡΗΓΑΝΑΣ

 

Ασφαλώς όλοι πλέον στο σύλλογο ονειρεύονται ανάλογη συνέχεια, και θέλουν τον  ΑΟ Ρηγανά , ένα σκαλοπάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.

Ο ΑΟ Ρηγανά έχει ξεκινήσει την ανοδική του πορεία , εντυπωσιάζει με της εμφανίσεις του και της «μεγάλες νίκες» που έχει ως τώρα, αλλά υπάρχει  ακόμα πολύ δρόμος μπροστά του. Από την στιγμή όμως που μπήκαν οι στέρεες βάσεις υπάρχει αισιοδοξία για κάτι καλύτερο.

Διοίκηση-τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά για τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου. Άλλωστε είναι κάτι το οποίο θέλουν όλοι στον σύλλογο και ελπίζουν στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς να πανηγυρίσουν…….