Ο Μάκης Χάβος θεωρείται από τους προπονητές που θέλει να έχει στο ρόστερ της ομάδας του αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και πλέον στην δεύτερη θητεία του στον Παναιτωλικό φαίνεται ότι συνεχίζει να τους χρησιμοποιεί και σε επίσημους αγώνες .

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κερδίζει την εκτίμηση του προπονητή του είναι και ο Αλέξανδρος Παρράς που εντυπωσίασε στο περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας (Κ20), υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2017 με την ομάδα του Αγρινίου

Ο Αλέξανδρος Παρράς, γεννημένος στις 12 Μαΐου 1998,  αγωνίζεται στη θέση του αριστερού αμυντικού.

παρρας

Θεωρείται ένας ακόμη ολοκληρωμένος και έτοιμος για επαγγελματικές κατηγορίες νεαρός ποδοσφαιριστής. Οι αρετές του πολλές , με ποδοσφαιρικό θράσος και τόλμη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από ομάδα της Άρτας και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Αγρίνιο, αγωνίσθηκε στις ακαδημίες του Παναιτωλικού, και πριν λίγους μήνες  έκανε το μεγάλο άλμα και βρέθηκε στην επαγγελματική ομάδα του συλλόγου.

παρρασ 3

Το όνειρο της συμμετοχής στην Σούπερ Λίγκα έγινε πραγματικότητα στο πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα στην Κέρκυρα, ενώ έχει και δυο ακόμη συμμετοχές σε αγώνες κυπέλλου εκτός έδρας με την Ξάνθη, και στο Αγρίνιο με τον Πανσερραϊκό

Ένα θέμα τραυματισμού θα τον αφήσει για λίγες ημέρες εκτός προπονήσεων, αλλά σύντομα θα επιστρέψει  και η περίπτωση του αποτελεί ένα ακόμη στοίχημα για τους ανθρώπους του Παναιτωλικού.