Με το πόδι στο γκάζι στο β΄ ημίχρονο η Φλόγα Παλαιομάνινας πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Θύελλας Παραβόλας, και μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της  Α΄κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου έδειξε… διάθεση από το ξεκίνημα  του αγώνα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Νταλαπέρα ο οποίος πέτυχε 3 γκολ πήρε την νίκη απέναντι στην γηπεδούχο Θύελλα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο , και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για γκολ δίχως όμως να τα καφέρουν

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου η Φλόγα έδειξε ότι θέλει να είναι το αφεντικό στο ματς. Στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης μετά από σέντρα του Σπυριλιώτη, ο Νταλαπέρας με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ.

Στο 48΄΄η Φλόγα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Νταλαπέρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Μπαλάσκα σε σουτ του Βασιλόγιαννη.

Το 0-3 έγινε στο 61΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Βασιλόγιαννη. Πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Νταλαπέρας.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Νίκος Νταλαπέρας στο 67΄. Προηγήθηκε σουτ του Σ. Νούλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 82΄τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας Γ. Κόκκαλης(διάσειση), και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείου Αγρινίου για της απαραίτητες εξετάσεις

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιωτόπουλος με βοηθούς τους Ροδάτο και την Βασιλείου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Παραβόλας (Ανδρέας Κονδύλης)

Μπαλάσκας, Παπαγιάννης(51΄Αλ Γιουσέφ), Σταμάτης Α., Βασιλείου(62΄Ντίνος), Σταμάτης, Γ., Κόκκαλης (90΄Χονδρογιάννης), Ρεπανίδας Ράπτης, Σταμάτης Ε., Αυγέρης, Μπλέτσας(31΄Τοπαλίδης)

Φλόγα Παλαιομάνινας

Μπαλάφας, Παναγιωτόπουλος Π., Νούλας Β., Στριμμένος, Σαλμάς, Ψηφής(80΄Προβίδας), Νταλαπέρας(69΄Κουσκούνης), Κοτρότσος(69΄Τσοπανάς), Σπυριλιώτης, Νούλας Σ.(86΄Μπρέσιακας), Βασιλόγιαννης