Με πολλά παράπονα από τους ανθρώπους του Πανοχθιακού προς τον ρέφερι της αναμέτρησης   τελείωσε ο αγώνας του Σαββάτου μεταξύ του γηπεδούχου Πανοχθιακού και του Θέρμιου Απόλλωνα, και βρήκε νικητή την φιλοξενούμενη ομάδα με 3-1.

Η διοίκηση της ομάδας έλαβε την πρόσκληση ,(και απάντησε θετικά)το περασμένο καλοκαίρι για την συμμετοχή του Πανοχθιακού στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ελπίζοντας να αγωνισθεί σε διαφορετικό επίπεδο εντούτοις, σε κάθε αγώνα είναι υποχρεωμένοι οι ποδοσφαιριστές να νικάνε, αντιπάλους, και διαιτητές…..

Όπως έγινε και στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Ο Πανοχθιακός προηγήθηκε στο σκορ, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Θέρμου, εντούτοις γύρισαν όλα «μπούμερανκ» εναντίων του, από την στιγμή που έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές(αποβολές Ρούσσου στο 40΄και Δήμο στο 44΄) πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου!!!

Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία  κυρίως για την αδικαιολόγητη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Δήμος(44΄), δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα  , ενώ αποχωρούσε από το γήπεδο για να γίνει αλλαγή, αλλά και για το πέναλτι το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του Απόλλωνα και υποστηρίζουν ότι η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο την αριθμητική υπεροχή τους και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο

Τα γκολ του αγώνα

20΄1-0 Σέντρα του Καραγιάννη από τα δεξιά και ο Δήμος με σουτ ανοίγει το σκορ για τον Πανοχθιακό

78΄1-1 Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ρόκκος ισοφαρίζει

83΄1-2 Δεύτερο πέναλτι για τον Απόλλων Θέρμου, και πάλι ο Ρόκκος δίνει προβάδισμα στην ομάδα του

90΄1-3 Ο Πελεκάνος με σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμπάς με βοηθούς τους Ασημάκη και τον Τάκο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Πανοχθιακός (Γιάννης Καραμπούλης)

Βασιλείου, Γκουτσέλης(87΄Μούτσα), Παναγιωτόπουλος, Νιτσάκης, Σταμάτης, Γάκης, Ρούσσος, Καραγιάννης(90΄Ανάστος), Δήμος, Τασούλης, Τσέπας (44΄Νταλαπέρας)

Νέος Θέρμιος Απόλλων (Θανάσης Πρεβέντζας)

Κούντρας (90΄Αγγελόπουλος), Καλλιακμάνης Δ. (75΄Κούκος), Κώης, Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Καλλιακμάνης Δ. (46΄ Λάμπος), Χρυσικός, Αυδής, Στεργίου (90΄Καλαντζής), Πελεκάνος