Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα ο ΑΟ Ρηγανά “πέρασε” και από το Παναιτωλιο νικώντας το γηπεδούχο Ολυμπιακό με 4-0 . Οι νικητές ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν τους τρείς βαθμούς , παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 30΄ ο Κοκώνης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Στεργίου. Το 0-2 θα γίνει στο 54΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Καρύμπα. Πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Καλογεράκης.

Το τρίτο γκολ για τον ΑΟ Ρηγανά θα έρθει στο 65΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρύμπα, ο Τσόλκας στην προσπάθεια να απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδα του.

Το τελικό αποτέλεσμα (0-4)θα διαμορφωθεί στο 90΄ με σουτ του Πελεκάνου , μετά από σέντρα του Καραχάλιου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 52΄(κόκκινη κάρτα ο Ντζάλας)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ξύστρας με βοηθούς τους Μπρέσιακα και Πούλιο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Καρρόπουλος)

Μιχάλης (77΄Σάπιος) , Κωνσταντόπουλος , Τσόλκας , Γαλάνης , Γκορόγιας (69΄Καζάκος) , Ντζάλας , Βλαχόπουλος , Αλτζερίνης , Τσαντώνης , Sherri , Κόκκαλης (71΄Ρήγας)

ΑΟ Ρηγανά (Μουχάνης Θ.)

Σπυρόπουλος , Στεργίου , Βασιλάρης (57΄Πελεκάνος) , Μπαρτσιώκας , Σούτας , Καραχάλιος , Μουχάνης Π. , Καρύμπας (85΄Τσάμης) , Κοκώνης (71΄Κάππας) , Μικρόπουλος (87΄Βαϊτσας) , Καλογεράκης