Αμφότεροι στόχευαν στην νίκη. Πανοχθιακός και Αράκυνθος Ματαράγκας ωστόσο έμειναν μακριά από το “τρίποντο”στο ματς της 10ης αγωνιστικής που έγινε στο γήπεδο των Οχθιων  και έληξε ισόπαλο με 1-1.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 8 βαθμούς και ισοβάθμισαν με Λουτρό και Δοκίμι στην δωδέκατη θέση, οι φιλοξενούμενοι είναι στην έκτη θέση με 17 βαθμούς.

Ανοιχτό πολύ καλό ματς, από δυο ομάδες που δεν θέλησαν ούτε λεπτό να κλειστούν στα καρέ τους , και όποτε το έπραξαν ήταν γιατί ο ένας πίεζε το άλλο. Σπαταλήθηκαν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες , αλλά το νικητήριο τέρμα δεν το πέτυχε κανείς.

Οι τιμωρίες βασικών ποδοσφαιριστών ανάγκασαν τον Γιάννη Καραμπούλη να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Οι 16χρονοι Ανάστος και Βασιλείου, οι 15χρονοι Τσέπας Ε. και Μούτσα, και ο 17χρονος Παναγιωτόπουλος απέδειξαν με την εμφάνισή τους ότι μπορούν να βοηθήσουν τον Πανοχθιακό στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας

Από την άλλη μεριά ο Αράκυνθος πιστοποίησε σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία εντούτοις δείχνει ότι έχει ικανότητες να βρεθεί στα υψηλά …πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Όσο αφορά τον αγωνιστικό χώρο ο Πανοχθιακός προηγήθηκε στο 33΄. Ο Τσέπας κάνει θαυμάσια σέντρα και ο Καραγιάννης με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Η ισοφάριση ήρθε στο 49΄για τους φιλοξενούμενους με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Παπαδόπουλο.

Ωστόσο δημιουργήθηκαν ευκαιρίες από της δυο ομάδες για περισσότερα γκολ. Στο 20΄μετά από σέντρα του Γκουτσέλη ο Τασούλης από καλή θέση δεν προλαβαίνει την μπάλα, στο 25΄σέντρα του Παπαδόπουλου, και κοντινό σουτ του Ευθυμίου άουτ, στο 41΄ σέντρα του Παναγιωτόπουλου , ο Καραγιάννης σε καλή θέση δεν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, και στο 57΄σέντρα του Παπαδόπουλου ο Μπανάκας σε καλή θέση σουτάρει άουτ

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τους Καλαμπόκη και τον Αντωνόπουλο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Πανοχθιακός (Γιάννης Καραμπούλης)

Βασιλείου ,Γκουτσέλης, Παναγιωτόπουλος, Τύμπας, Νταλαπέρας (60΄Τσέπας Σ.) Γάκης, Νιτσάκης, Καραγιάννης, Μούτσα, Τασούλης, Τσέπας Ευσ. (70΄Ανάστος)

Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπύρος Μπούρδος)

Καραδήμας, Ιορδανίδης (46΄Βδουκάκης), Ευαγγελόπουλος, Μπούκαρης Χαραλάμπους, Αλεξανδρής, Κουζέλης, Ζαπαντιώτης, Παπαδόπουλος, Μπανάκας, Ευθυμίου(64΄Κορομπίλης)