Σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος πήρε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου στο Δοκίμι επί του γηπεδούχου  Απόλλωνα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, εντούτοις κατάφεραν ανέκαμψαν και με δυο πολύτιμα γκολ στην επανάληψη πήραν το «τρίποντο» χρυσάφι, και αναρριχήθηκαν βαθμολογικά.

Από την άλλη μεριά ο Απόλλων Δοκιμίου , προσπάθησε για θετικό αποτέλεσμα, δεν τα κατάφερε και ελπίζει με την αλλαγή προπονητή που έγινε την Δευτέρα (Ο Γιάννης Μακρής στην θέση του Παναγιώτη Τούρκα) να βρει το δρόμο του και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

διαιτητε δοκιμι-Αγγελοκαστρο

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης ο Απόλλων  Δοκιμίου προηγήθηκε στο 45+2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Δαλαγιώργο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο  στο 53΄με σκόρερ τον Σ. Ζαλοκώστα. Το γκολ της νίκης για τον Αχελώο Αγγελοκάστρου πέτυχε στο 88΄ ο Μήκας με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από μπαλιά του Αλεξάκη.

Ένα λεπτό πριν ο Απόλλων είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ αλλά το σουτ του Καμμένου απέκρουσε ο Τσιλίκας σε κόρνερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθούς τους Βαλλιάνο και Χουλιάρα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Γιάννης Μακρής)

Κατερινόπουλος, Τσακανίκας Ι., Γρηγοράκης, Γαρούφης, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Αθανασίου Ν., Μπούρος, Μπαλάφας, Γιαννακάς(72΄Καμμένος), Κοντοπάνος

 

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Βαλάντης Ζώης)

Τσιλίκας, Χόντος (46΄Αριστόπουλος), Παντής, Αλεξάκης, Σαγάνας Γ, Τσιμπούκας(46΄Ρουσογιάννης), Ανδρεάκης, Ζαλοκώστας Λ., Φούντας(72΄Σαγάνας Μ.), Ζαλοκώστας Ε., Θώδης(67΄Μήκας)