Μια ακόμη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου. Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη νίκησε τον Πανοχθιακό με 5-1 , συνέχισε την εντυπωσιακή φετινή πορεία, έφτασε τους 20 βαθμούς και βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Από την άλλη μεριά ο Πανοχθιακός δεν κατόρθωσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο Αχελώος προηγήθηκε στο 14′ με τον Φούντα, για να διπλασιάσει τα τερματά του στο 50΄με τον Λ. Ζαλοκώστα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 65΄με κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τρίτο γκολ στο 75΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Αντρεάκη, για να κάνουν το 1-4 στο 75΄με σκόρερ τον Λ. Ζαλοκώστα. Το τελικό 1-5 διαμορθώθηκε στο 85΄με τον Α. Μπούτιβα
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντζάνης με βοηθούς τον Κουτρομάνο και τον Γαλανόπουλο
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Α.Ο. Πανοχθιακός (Γιάννης Καραμπούλης)
Βασιλείου, Γκουτσέλης (89′ Ανάστος), Παναγιωτόπουλος, Νιτσάκης, Νταλαπέρας (80′ Ρουστεμάι), Γάκης, Τύμπας, Σταμάτης, Δήμος, Τασούλης (45′ Μούτσα), Καραγιάννης (75′ Τσιλίκης)
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Βαλάντης Ζώης)
Τσιλίκας, Αριστόπουλος, Παντής, Τσιλιπάνος, Σαγανάς Γ. , Τσιμπούκας ((50′ Ρουσσογιάννης), Φούντας ((62′ Μήκας), Ζαλοκώστας Λ., Θώδης, Μπούτιβας Απ., Σαγανας Μ. (46′ Ανδρεάκης)