Με επιστολή τους τα σωματεία Φλόγα  Παλαιομάνινας, ΠΑΟ Αγρινίου και Αστέρας Παντάνασσας επιθυμούν την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτη Παπαχρήστου, μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΚΟΛΑΦΟΣ για τον ΕΚΠΤΩΤΟ πρόεδρο της ΕΠΣΑ Τάκη Παπαχρήστο η απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας Ε.Π.Ο.
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ δικαίωση της προσφυγής των Σωματείων μας, για οικονομική κακοδιαχείριση των ετών 2013-2015 από τον έκπτωτο πρόεδρο, ύστερα από την καταγγελία του τότε Γ.Γ της ΕΠΣΑ κ. Γεώργιο Λαγούδη.
Μετά απ ΄αυτή την εξέλιξη η μόνη οδός που πρέπει να ακολουθήσετε ΕΚΠΤΩΤΕ πρώην πρόεδρε, είναι να βρείτε επιτέλους το θάρρος να ζητήσετε δημόσια συγνώμη και να παραιτηθείτε άμεσα και οριστικά από τα ποδοσφαιρικά πράγματα της ΄Ενωσης μας και της Ε.Π.Ο. Αν δεν το κάνετε θα το φροντίσουμε εμείς, αφού υπάρχουν πλέον και ποινικές ευθύνες σε βάρος σας. Εξ άλλου όλοι θυμόμαστε ότι στην περιβόητη γενική συνέλευση στο Μεσολόγγι στις 25 Ιουλίου 2016, όταν είχατε ερωτηθεί από τους εκπροσώπους των ομάδων μας, τι θα κάνετε αν τιμωρηθείτε; Είχατε απαντήσει θα παραιτηθώ. Κάντε το λοιπόν.
Παρ΄ ότι εμάς μας ικανοποιεί η απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας ΕΠΟ, ανεξάρτητα από το ύψος της ποινής , γιατί αφού υπάρχει ποινή, υπάρχει αναμφισβήτητη παράβαση και επίσημη πλέον καταδίκη. Αλλά λόγω του ότι διαβάσαμε στα Μ.Μ.Ε ότι ο έκπτωτος πρόεδρος θα κάνει έφεση για μείωση της ποινής , θα κάνουμε κι εμείς έφεση για αύξηση της ποινής στην επιτροπή εφέσεων και με δεδομένο ότι η εισήγηση της ανακρίτριας δικαστού της επιτροπής δεοντολογίας ΕΠΟ ήταν για δύο χρόνια τιμωρίας και έκπτωσης , όλοι αντιλαμβανόμαστε τι θα συμβεί. ΄Ηδη επικοινωνήσαμε με τον έγκριτο και διακεκριμένο δικηγόρο Αθηνών κ. Γεώργιο Παναγόπουλο για την υποβολή έφεσης.
Όμως σε κάθε περίπτωση έκπτωτε πρόεδρε είστε γα ΠΑΝΤΑ ΗΘΙΚΑ ΕΚΠΤΩΤΟΣ. ΄Ηλθατε στο ποδόσφαιρο ως πολλά υποσχόμενος και απογοητεύσατε πλήρως τους πάντες. Το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και τίποτε άλλο. Η διαδρομή σας αποτελεί ΜΑΥΡΗ σελίδα στο ποδόσφαιρό μας, αφού η έκπτωση από το αξίωμα του προέδρου έστω και για μια ημέρα από τη δικαστική επιτροπή της ΕΠΟ αποτελεί μέγιστη ηθική καταδίκη και ντροπή.
Διερωτόμαστε με ποιο ηθικό ανάστημα θα αντικρύσετε τα ελεγκτικά βλέμματα των ερασιτεχνών παραγόντων του Νομού μας, των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, των διαιτητών, των δημοσιογράφων και των φιλάθλων, αλλά και των ποδοσφαιριστών των Εθνικών ομάδων αφού προεδρεύατε της αρμόδιας επιτροπής;
Οφείλετε μια απάντηση θα το τολμήσετε ΕΚΠΤΩΤΕ πρόεδρε;
ΙΔΩΜΕΝ και επιφυλασσόμαστε αναλόγως.