Στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας προκρίθηκε η Κ20 του Παναιτωλικού κερδίζοντας 4-2 τον ΑΟ Ρηγανά στο Emileon.
Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν δυο φορές μπροστά στο σκορ, πάλεψαν τον αγώνα, εντούτοις οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν ανάκαμψαν και πήραν την πρόκριση.
Το σκορ άνοιξε στο 15 ΄για τον ΑΟ Ρηγανά , ο Πελεκάνος με κοντινό πλασέ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρύμπα, και κεφαλιά πάσα του Κάππα προς τον σκόρερ.
Τρία λεπτά αργότερα η Κ20 θα κερδίσει πέναλτι, και ο Γεωργούσης με διπλή προσπάθεια θα πετύχει την ισοφάριση. Ο ΑΟ Ρηγανά θα πάρει και παλι προβάδισμα στο σκορ στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου (47΄), με κεφαλιά του Μικρόπουλου, μετά από σέντρα του Κάππα.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν , στο 65΄ο Αλ. Καββαδίας θα φέρει και παλι το παιχνίδι στα “ίσα”, ενώ ο Δημήτρης Καββαδίας θα πετύχει δυο ακόμη γκολ (67΄, 87΄) διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθούς τον Ασημάκη και τον Καλυβόπουλο
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Κ20 Παναιτωλικός( Γιώργος Ταράσης )
Καλαντζής, Πριόνας, Θώδης (58΄ Μπελεβώνης), Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Αλομπισάτ (52’ Κυζιρίδης), Τσιαντής (65’ Βασίλακας), Καββαδίας Αλ. (75’ Ντόβας), Γεωργούσης, Καββαδίας Δ.
ΑΟ Ρηγανά (Θόδωρος Μουχάνης)
Σπυρόπουλος, Μπαρτσιώκας(85΄Κουρέλας), Κάππας(63΄ Στεργίου), Κωστής, Καραχάλιος, Ντόβας, Ζήσης, Καρύμπας, Πελεκάνος(73΄Μουχάνης), Μικρόπουλος, Καλογεράκης