Κανέναν δεν άφησε ικανοποιημένο η απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας η όποια τιμώρησε με τρεις μήνες ΕΚΠΤΩΣΗΣ από τα θεσμικά όργανα του ποδόσφαιρου (Ένωση Αιτ/νιας- Ε.Π.Ο) τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Α Παναγιώτη Παπαχρηστο. Απόδειξη για τούτο είναι ότι και οι δυο πλευρές (Παπαχρήστος –σωματεία Αιτ/νιας) εφεσίβαλλαν την απόφαση καθώς ο πρώτος ζητά διαγραφή της ποινής του και τα σωματεία ακόμη πιο αυστηρή τιμωρία.
Έτσι την επόμενη Πέμπτη το απόγευμα οι δυο εφέσεις θα συνδικαστούν από την επιτροπή εφέσεων της ομοσπονδίας η οποία θα αποφασίσει οριστικά για αν και κατά πόσο η ποινή θα παραμείνει ή θα διαγραφεί οριστικά.
Πολλά ερωτηματικά πάντως γεννά η στάση τόσο του κ. Παπαχρήστου όσο και του πρόεδρου της Ε.Π.Ο. οι οποίοι αποφεύγον να κάνουν αναφορά στην πρωτόδικη απόφαση και λειτουργούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα ή να θεωρούν την ποινή της δεοντολογίας σαν κάτι το φυσιολογικό εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι αυτή θα ανατραπεί.
Να σημειώσουμε ότι αν η ποινή παραμείνει ή αυξηθεί τότε θα ξεκινήσει να υπολογίζεται από την επόμενη της αναμενόμενης απόφασης.