Είναι από τα παιχνίδια που χαίρεσαι να τα βλέπεις, που χαίρεσαι να τα “ρουφάς”, από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.Μεγάλος νικητής ο ΑΟ Ρηγανά σε αγώνα που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αγρινίου….
Ο ΑΟ Ρηγανά λοιπόν σε ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου νίκησε με 8-3 τους Άτλαντες Αγρινίου! για την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου. Οι νικητές παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς , περιμένοντας βέβαια και τα αποτελέσματα της Κυριακής.
Ματς εντυπωσιακό με 11 γκολ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες , με τον ρέφερι να σημειώνει αδιακοπα στο μπλοκάκι του, σκόρερ- κάρτες-αλλαγές……
Για την ιστορία σε ενα ματς που θα μείνει βαθιά χαραγμένο σε όσους το παρακολούθησαν ο ΑΟ Ρηγανά πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στους Άτλαντες Αγρινίου. Μόλις στο 6΄ο Μικρόπουλος για τους φιλοξενούμενους άνοιξε το σκορ, για να διπλασιάσει τα τέρματα στο 13΄ο Κοκώνης. Στο 20΄ο Μικρόπουλος κάνει το 0-3 , και στο 27΄ο Πελεκάνος το 0-4. Ο Κοκώνης στο 30΄και ο Μικρόπουλος στο 38΄διαμόρφωσαν το σκορ ημιχρόνου Άτλαντες- ΑΟ Ρηγανά 0-6.
Στην επανάληψη οι Άτλαντες αντέδρασαν στο 49΄ο Καρδαράς πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του , και στο 50΄ο Ζαρλακούτης έκανε το 2-6.
Για την συνέχεια ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων……στο 55΄ο Πελεκάνος, και στο 60΄ο Μικρόπουλος ανέβασαν τον δείχτη του σκορ στο 2-8. Το τελικό 3-8 διαμόρφωσε ο Κύριος στο 62΄. …….
Διαιτητής ήταν ο Ξύστρας με βοηθούς τον Αλεξόπουλο και Κελεπούρη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Άτλαντες Αγρινίου ( Αντώνης Τσιμιδάκης)
Μόρβαν , Μακρής(54΄ Τσαμπάζης), Γρηγορόπουλος, Ρεντζέπης, Κύριος, Κεραφώτης, Αντωνόπουλος(46΄Καρδαράς), Άκυρος, Κορέτσης(69΄Θώδης), Πεσλής Λ., Ζαρλακούτης(58΄ Πεσλής Φ)
ΑΟ Ρηγανά (Θόδωρος Μουχάνης)
Σπυρόπουλος(65΄Αβράμπος), Καλογεράκης, Κάππας, Μπαρτσιώκας, Κωστής, Καραχάλιος, Ζήσης, Καρύμπας(46΄ Τσάνας), Κοκώνης(46΄Βαίτσας), Μικρόπουλος, Πελεκάνος