Όπως γίνεται σε κάθε εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού, πάρα πολύς κόσμος περίμενε την αποστολή, στο Αγρίνιο εν προκειμένω. Χαμός έγινε χθες από τους οπαδούς του Θρύλου που υποδέχτηκαν τους παίκτες, καλώντας τους να κερδίσουν τον Παναιτωλικό και να φτάσουν στην επιτυχία. Μετά την αποθέωση λοιπόν χθες, ήρθε και η επίσκεψη της Σχολής Αγρινίου στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Θρύλου, σήμερα.

Πάρα πολλά παιδιά από τη Σχολή, μαζί με τους επικεφαλής, επισκέφτηκαν την αποστολή και πραγματικά έγινε… χαμός. Τα παιδιά είδαν από κοντά τους παίκτες που παρακολουθούν κάθε εβδομάδα στις τηλεοράσεις και δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι παίκτες από τη μεριά τους, έδωσαν πάρα πολλά αυτόγραφα και από τις φωτογραφίες που βλέπετε κι εσείς, μπορείτε να καταλάβετε πόσο χαρούμενα έγιναν τα παιδιά από τη Σχολή του Αγρινίου, που είδαν από κοντά τους παίκτες της καλύτερης ομάδας της Ελλάδας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Διευθυντής Σχολών του Ολυμπιακού κ. Νάνος ο οποίος είπε: «Τα παιδιά των Σχολών είναι τυχερά που έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τους πρωταθλητές και να φωτογραφίζονται μαζί τους. Στο Αγρίνιο υπάρχει έντονο το Ολυμπιακό στοιχείο και αυτό το είδαμε όλη και με την υποδοχή που έτυχε η ομάδα το βράδυ της Παρασκευής αλλά και από τη σημερινή εκδήλωση. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να βλέπεις γελαστά πρόσωπα που δεν θέλουν κάτι άλλο από το ν’ αγγίξουν και να πάρουν αυτόγραφο από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Η Σχολή μας στο Αγρίνιο βαδίζει στο σωστό δρόμο και η Διεύθυνση του Δικτύου προσπαθεί να την ενισχύει συνεχώς για να βοηθάει τα παιδιά να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν σωστά το ποδόσφαιρο».

https://www.gavros.gr