Η ομάδα του Βασίλη Βουζα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ των Βοϊλη(30’), Βρουσάι (81’), ενώ είχε και δοκάρι με τον Κωστανάσιο!

Η νίκη αυτή είναι η 5η συνεχόμενη για τον Ολυμπιακό ο οποίος παρά το κακό του ξεκίνημα πλησιάζει στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στον αγώνα και είχε ευκαιρίες με τον Βάρκα στο 19’ και με τον Κωστανάσιο στο 21’.

Το 1-0 για τους ερυθρόλευκους έγινε στο 30 με σουτ του Αλέξανδρου Βοϊλη έπειτα από ασίστ του Γιάννη Βάρκα μέσα στη μικρή περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός αύξησε την πίεση για να πετύχει και άλλα γκολ.

Στο 64’ ο Κωστανάσιος έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε στη συνέχεια και άλλες κλασσικές ευκαιρίες.

Το 2-0 σημείωσε τελικά στο 81’ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ ο Μάριος Βρουσάι.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε καλά και αμυντικά (σπουδαία απόκρουση Ράμα πάνω στη γραμμή στο 14΄) αλλά και επιθετικά.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο Βασίλης Βούζας είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Έχουμε πει ότι κάθε αγώνας είναι τελικός. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα και κυριαρχήσαμε απόλυτα. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα και σε κάθε παιχνίδι θα είναι καλύτερη. Έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε γι’ αυτό έως το τέλος».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλαντζής, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Νταλακούρας, Γκασούκας (80’ Καββαδίας Αλ.), Κυζιρίδης (68’ Κοτρότος), Καββαδίας (46’ Γεωργούσης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Λάμπρου, Ράμα, Πανάγου, Κουγιός, Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης (88’ Δήμος), Κωστανάσιος (83’ Φυτόπουλος), Βρουσάι, Βάρκας, Βοϊλης (75’ Χατζηιωαννίδης).

http://sports-academies.gr