Στα εξ αναβολής παιχνίδια για την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας του 1ου ομίλου συμπεριλαμβάνεται το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Κεραυνό Γαβαλούς και τον ΑΟ Πενταλόφου. Πρόκειται για της καλύτερες ομάδες του ομίλου που δίκαια βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Κεραυνός Γαβαλούς και ΑΟ Πενταλόφου βρίσκονται αντιμέτωπες την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο των Παπαδατών με στόχο την νίκη και την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο γηπεδούχος Κεραυνός ολοκληρώνει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για το «ντέρμπι» κορυφής με τον ΑΟ Πενταλόφου. Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Λώλος είδε με ικανοποίηση όλους τους παίχτες να συμμετέχουν στις προπονήσεις , και είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς της χρονιάς. Ο προπονητής του Κεραυνού λογικά δεν θα επιφυλάξει εκπλήξεις στην σύνθεση της αρχικής ενδεκάδας , καθώς θα στηριχτεί στους παίχτες που πήγαν εξαιρετικά στα προηγούμενα παιχνίδια.

Από την άλλη μεριά η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους του Κεραυνού Γαβαλούς να δώσουν βροντερό παρών την Κυριακή στις 3. 00 το μεσημέρι στο γήπεδο των Παπαδατών για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιχτών  για την πολυπόθητη νίκη.

 

Βαθμολογία Γ κατηγορία 1ος όμιλος

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΡΜΑΤΑ

ΥΠΕΡ

ΤΕΡΜΑΤΑ

ΚΑΤΑ

ΒΑΘΜΟΙ
1. ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 34 2 22 ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
2. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 25 2 22 ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
3. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ 23 8 19 PLAY-OFFS
4. ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 18 18 13 PLAY-OFFS
5. ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 12 14 9
6. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ 11 15 8
7. ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ 3 23 1
8. ΠΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ 7 51 1
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Τα σωματεία ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ και ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, έχουν από έναν αγώνα περισσότερο.