Σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το πρωί στο ΔΑΚ Αγρινίου ο Αστέρας Καμαρούλας νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δυο γκολ στην επανάληψη πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.

Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά ήταν άτυχος από το ξεκίνημα του αγώνα, όταν στο 13΄τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Μιχάλης σε σύγκρουση με τον Στραβοδήμο, δεν υπήρξε άλλος τερματοφύλακας στον πάγκο, με αποτέλεσμα για την συνέχεια του αγώνα να αγωνισθεί κάτω από τα δοκάρια ο Καρόπουλος .

Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45΄ με σουτ του Ζαμπάρα μέσα από την μικρή περιοχή. Το 2-0 έγινε στο 80΄με σουτ από τον Αυγέρη, ενώ στο 90΄ ο Ξανθόπουλος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στραβοδήμου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Προβίδας με βοηθό τον Μπάκα και τον Καζανά Σ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Σταμάτης Αριστόπουλος Πίτλιγκερ Παναγιωτόπουλος Δανιάς Ξανθόπουλος Καντάνης(67΄ Αυγέρης) Ζωγράφος Στραβοδήμος Βαγενάς(90΄ Μαντζανας) Ζαμπάρας(83΄ Αναστασίου)

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Καρόπουλος)

Μιχάλης (13΄ λογω τραυμ Καροπουλος) Τσόλκας Σελιμάς Ruci Γκορόγιας Καζάκος Κόκκαλης Αλτζερίνης Ρήγας (58΄ Τσαντώνης) Sherri Σταικος