Με τους τρείς βαθμούς της νίκης έφυγε από το Δοκίμι ο Όμηρος Νεοχωρίου σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα με στόχο την νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Τα κατάφεραν 13 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με πέναλτι από τον Μπουρλάκη.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από τον Απόλλωνα, εντούτοις λύγισαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 77΄με πέναλτι ο Μπουρλάκης. Πέναλτι που κέρδισε ο Μούτσα , ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κοκώνη. Ο σκόρερ χρειάστηκε και την «βοήθεια της τύχης» για το γκολ από την στιγμή που ο Κατερινόπουλος απόκρουσε την μπάλα, αλλά στην επαναφορά ο Μπουρλάκης την έστειλε στα δίχτυα.

Επίσης οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 85΄και σουτ στο δοκάρι από τον Φράγκο Γ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον Τάκο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Γιάννης Μακρής)

Κατερινόπουλος, Μπούρος (66′ Παπαθανάσης Ηλ.), Γρηγοράκης (71′ Κορομηλάς Χρ.), Γαρούφης, Κοκώνης Κ., Δαλαγιώργος, Αθανασίου Ν. (55′ Μανουσάκης), Μπαλάφας, Γιαννακάς, Καμμένος, Κοντοπάνος (91′ λ.τρ. Δ. Αθανασίου)
Ομηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Καραπίτσος)

Δουλιώτης, Παπανικολάου, Κοκώνης Κ., Θεοδωρίδης, Τσώνης, Κορομηλάς, Μπούνας, Καλύβας, Σεραφίγκος (79′ Κοκώνης Σπ.), Μπουρλάκης (91′ Μαχμούτ), Μούτσα (65′ Φράγκος Γ.)