Μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές αναμένονται στον Παναιτωλικό του β΄ γύρου από την στιγμή που η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή  έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει το πλάνο της για τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Την αρχή έκανε ο Μάρκο Μαρκόβσκι. Ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί παρελθόν και επίσημα από την Τετάρτη(27/ 12) το πρωί από την ομάδα του Αγρινίου.

Όσο αφορά την συνέχεια κάποιοι παίκτες δεν προσέφεραν μέχρι τώρα τα αναμενόμενα και γι’ αυτό θα κληθούν να αποχωρήσουν προκειμένου να έρθουν άλλοι στη θέση τους.

Ο πρώτος που ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι ο 24χρονος  Φεντερίκο Μπράβο. Ο Αργεντινός μέσος δεν έχει ικανοποιήσει τον Χάβο στους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε και λογικά θα λυθεί το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Επίσης παρελθόν από τον Παναιτωλικό αναμένεται να αποτελέσει και ο Ντιέγκο Λόπες. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος δεν είναι τελικά ο ποδοσφαιριστή που ψάχνουν οι Αγρινιώτες για την νευραλγική θέση της «μεσαίας γραμμής». Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Δεδομένη αναμένεται και η αποχώρηση του Βαγγέλη Μόρα . Ο 36χρονος αμυντικός  αν και ήταν βασικός στο κέντρο της άμυνας   παρουσιάστηκε αρκετά ασταθής –ειδικά στα τελευταία παιχνίδια- και ως εκ τούτου οι Αγρινιώτες  θα ψάξουν κάποιον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον αντικαταστήσουν.