Ο Γενάρης είναι ο μήνας της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και είναι βέβαιο ότι θα έχουμε πολύ κουβέντα και θα κάνουμε και γνωριμίες. Ότι και να λέμε οι μεταγραφές είναι από τα ποιο ενδιαφέροντα του ποδοσφαίρου, διότι ο κάθε φίλαθλος ή οπαδός θέλει το νέο. Του αρέσει να κάνει όνειρα   και υποθέσεις μέχρι βέβαια η εικόνα να κατασταλάξει στο γήπεδο.

Είναι πραγματικά πολύ σοβαρή υπόθεση οι μεταγραφές, ασχέτως αν καμιά φορά η κατάσταση …εκφυλίζεται με την ευθύνη και των ΜΜΕ.

Βέβαια και η ονοματολογία είναι μέσα στο «παιχνίδι», ακόμα και όταν γίνεται ακατάσχετα. Και όσα διαβάζεται αυτές της ημέρες δείχνουν ένα και μόνο πράγμα: δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρος στόχος παρότι οι υποψήφιοι είναι δεκάδες…..

Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που κατά κανόνα «κινείται» στις μεταγραφές, έστω και αν δεν είναι τόσο επιτακτική η ενίσχυση του ρόστερ του.

Ποιος όμως οπαδός θα έλεγε «όχι» σε δυο-τρεις ποιοτικές προσθήκες; Ασφαλώς κανείς, στην λογική του «δεν υπάρχει ποτέ κάτι τόσο καλό στο ποδόσφαιρο που να μην μπορεί να γίνει καλύτερο».

Σήμερα ξεκίνησε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος η οποία εκπνέει την τελευταία ημέρα του Γενάρη. Υπάρχει μια ανάγκη για μεταγραφές στην ομάδα του Αγρινίου και περιμένουμε να έρθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά!!!