Την καταλληλότερη στιγμή ήρθε για τον Απόλλωνα Δοκιμίου το εκτός έδρας «τρίποντο» απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με αυτόν.

Η ομάδα του Γιάννη Μακρή σε ένα κομβικό αγώνα για την συνέχεια του πρωταθλήματος επικράτησε  με 2-0 της Αναγέννησης Μεσολογγίου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι νικητές ήταν ανώτεροι των γηπεδούχων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και εκτός από τα δυο γκολ είχαν ακόμη και δυο δοκάρια, αλλά και χαμένες ευκαιρίες.

Ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 58΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μπαλάφα. Πέναλτι που κέρδισε ο Μυλωνάς από τον Ρήγα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 65΄με κοντινό σουτ από τον Ν. Τσακανίκα, μετά  από θαυμάσια μπαλιά του Ν. Αθανασίου.

Οι νικητές είχαν ακόμη και δυο δοκάρια στο 35΄, και στο 39΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Δημητρέλη!!!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Απόλλωνας τελείωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές (κόκκινη κάρτα ο Μυλωνάς στο 90΄)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσιρώνης με βοηθούς τον Γαλανόπουλο και τον Αντωνόπουλο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Μεσολογγίου (Μάκης Κουρνέτας)

Βασκαντήρας, Ρήγας, Φλωρόπουλος (86΄Ρίγκος), Μακρής (68΄Σούφρας), Παπαδάτος, Ντζελέπης, Σέφα (66΄Σαμαράς), Ζώγας (71΄Μπαλαμπάνης), Μιχαλόπουλος, Βασιλείου, Σούλα.

Απόλλων Δοκιμίου (Γιάννης Μακρής)

Κατερινόπουλος, Μπούρος, Γρηγοράκης, Γαρούφης, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Μπαλάφας, Δημητρέλης, Γιαννακάς (56΄λ.τ Μυλωνάς), Καμμένος (23΄λ.τ Αθανασίου Ν.), Τσακανίκας (79΄Παπαθανάσης).