Για τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με τεσσάρα.

Ένα αποτέλεσμα που δεν αποκλείεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στα «καναρίνια».

Το κλίμα για τον Μάκη Χάβο είναι βαρύ, λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων. Μάλιστα, ο 48χρονος τεχνικός σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για της αντιδράσεις του κόσμου: 

«Ο κόσμος έχει δίκιο. Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ομάδα, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εγώ το έχω καταλάβει. Ξέρω ποιος είναι ο Παναιτωλικός και το Αγρίνιο ζει για τον Παναιτωλικό. Αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει. Δεν θέλω να πω περισσότερα».

Στη συνέχεια έκανε ξεκάθαρα παράπονα και για την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «Είναι πάρα πολύ άσχημο όταν δέχεσαι δώδεκα γκολ από Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν καθίσετε και δείτε τα γκολ αναλυτικά, είναι από ατομικά λάθη. Το θέμα είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ψυχολογία. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ κλέβει μπάλες στη μεσαία γραμμή. Εμάς δυστυχώς δεν μας έκλεψε μπάλες, εμείς τις χαρίζαμε».

Για τα μεταγραφικά τόνισε: «Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση και είμαστε σε αναζήτηση παικτών. Χρειαζόμαστε τέσσερις παίκτες. Ένα στόπερ, ένα αμυντικό χαφ, ένα εξτρέμ κι ένα φορ. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας όσον αφορά την ενίσχυση. Το σίγουρο είναι ότι θα μιλήσω με τη διοίκηση όπως σας είπα γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και δεν έχω συνηθίσει στη ζωή μου να έχουμε ταρίφα».