Σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας του δευτέρου ομίλου που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αγρινίου ο ΠΑΟ Αγρινίου νίκησε τους Άτλαντες Αγρινίου με 5-2.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Ο ΠΑΟ Αγρινίου ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε στο 15΄με γκολ του  Κρανιά. Στο 29΄ο Μακρής διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι Άτλαντες μειώνουν σε 2-1 με σκόρερ τον Αντωνόπουλο.

Στην επανάληψη η ομάδα του ΠΑΟ Αγρινίου πετυχαίνει και τρίτο γκολ στο 59΄με τον Καράτσαλο, και στο 62΄ο Κρανιάς με δεύτερο προσωπικό του γκολ αυξάνει τον δείχτη του σκορ σε 4-1. Στο 77΄ ο Χ. Γκουρνέλος πετυχαίνει το πέμπτο γκολ για τον ΠΑΟ Αγρινίου. Το  μόνο που κατάφεραν οι Άτλαντες ήταν να μειώσουν το σκορ σε 5-2 με σκόρερ τον Αντωνόπουλο στο 87΄.

Στην βαθμολογία μετά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής ο ΠΑΟ Αγρινίου ισοβαθμεί στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕ Αγ. Δημητρίου με 26 βαθμούς, ενώ οι Άτλαντες Αγρινίου έχουν 13 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος με βοηθό τον Τσιλίκα και την Κοτρότσου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άτλαντες Αγρινίου (Αντώνης Τσιμιδάκης)

Μόρβαν, Σαμαράς, Μακρής, Τσαμπάζης, Ρεντζέπης, Άκυρος(73΄Θώδης Γ.), Κύριος, Κερασιώτης, Αντωνόπουλος, Κορέτσης, Θώδης Θ. (77΄Ταφίλης), Καρδαράς(54΄Προδρομίτης)

ΠΑΟ Αγρινίου (Βασιλόπουλος)

Σαμαράς, Γκουρνέλος Χ. Σ., Κρανιάς(79΄Φειδής), Πριτσούλης, Πάτσης, Μακρής, Στεφανίδης, Μουστάκας(63΄Παπαθανάσης), Καράτσαλος, Αυγέρης, Γκουρνέλος Χ.