Ένα εκ των προτέρων αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που βρίσκονται “στα χαμηλά πατώματα” της βαθμολογίας δεν βρήκε νικητή στο γήπεδο του Λουτρού, όπου ο γηπεδούχος Αμβρακικός και ο Απόλλωνας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 1-1. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησαν αμφότεροι  οι δυο ομάδες να πάρουν το τρίποντο με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου και δημιούργησαν ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν ταχύτητα στην επανάληψη.

Οι παίχτες του Δημήτρη Τσιτσομήτσου μπήκαν φουριόζοι στο ματς , και πήραν το προβάδισμα στο 42΄με κοντινή κεφαλιά του Γουρούνα. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας κυριάρχησε με την σειρά του και κατόρθωσε με τον Άρη Ξευγένη , στην πρώτη συμμετοχή του με την φανέλλα του Δοκιμίου στο 53΄να ισοφαρίσει διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας με βοηθό τον Αλεξόπουλο και την Κοτρότσου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αμβρακικός Λουτρού  (Δημήτρης Τσιτσομήτσος)

Βασιλόπουλος, Αυγέρης, Ζίγκηρης, Φονιάς (62′ Καραούλης), Παπανίκος, Θώδης, Παγώνης, Ρόκος, Σιαπλαούρας, Σπανός, Γουρούνας

Απόλλων  Δοκιμίου(Γιάννης Μακρής)

Θεοδωρόπουλος, Τσακανίκας Ι., Μανουσάκης (81′ Καραούλης), Γαρούφης, Κοκώνης, Μυλωνάς, Μπαλάφας, Δαλαγιώργος, Τσακανίκας Ν. (63′ Σουροβέλης), Γιαννακάς (50′ Ξευγένης), Δημητρέλης (67′ Μπούρος)