Νίκη παραμονής στην πρώτη θέση για τον ΑΟ Ρηγανά. Σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αγρινίου ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία κατόρθωσε ,ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 από το ημίχρονο, στην επανάληψη, να ανεβάσει στροφές να πετύχει 5 τέρματα και να πάρει την πολύτιμη(έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ) νίκη, που τον διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι άντεξαν μόνο ένα ημίχρονο την πίεση που δέχονταν από τον ΑΟ Ρηγανά. Προηγήθηκαν στο 9΄με τον Λαίνα, σκόρ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το β΄ ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Θόδωρου Μουχάνη ισοφάρισε στο 53΄με τον Μουχάνη. Ο Καρύμπας με δυο γρήγορα γκολ σε διάστημα 3 λεπτών( 59΄62΄), έδωσε προβάδισμα στον ΑΟ Ρηγανά, και ο Κοκώνης στο 65΄θα πετύχει το τέταρτο γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα (1-5) διαμόρφωσε ο Μικρόπουλος στο 74΄. Επίσης οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 76΄με τον Μικρόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς με βοηθό τον Αλεξόπουλο και τον Σπυρόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Σταμάτης , Αριστόπουλος (69′ Αυγέρης) , Πίτλιγγερ , Γιώτης , Δανιάς , Παναγιωτόπουλος , Καντάνης , Πετρονικολός , Στραβοδήμος , Λαϊνάς (73′ Δράκος) , Ζαμπάρας
ΑΟ Ρηγανά (Θεόδωρος Μουχάνης)

Σπυρόπουλος , Καλογεράκης , Στεργίου , Μπαρτσιώκας , Κωστής , Καραχάλιος , Μουχανης Π. , Καρύμπας (81′ Τσάμης), Κοκώνης (85′ Κουρέλας) , Μικρόπουλος (87′ Βαϊτσας) , Πελεκάνος