Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Μακρυνειακός, επικρατώντας σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι (στο γήπεδο της Μακρυνούς),  της Αναγέννησης Θέρμου με 5-3.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου και σημείωσαν και τα πέντε γκολ.

Η Αναγένννηση Θέρμου προηγήθηκε στο 12΄ με τον Μαραγιάννη Γ..  Στην συνέχεια ανέλαβαν “δράση ”  οι γηπεδούχοι και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Μπούρδο. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του Μακρυνειακού σημείωσαν άλλα τέσσερα γκολ.

Στο 23΄ ο KORO δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, και πέντε λεπτά αργότερα, ο Κοκορώνης πετυχαίνει το τρίτο γκολ της ομάδας του. Στο 31΄ ο Παπασπύρος αυξάνει τον δείκτη του σκορ, και στο 43΄ο Μπούρδος κάνει το 5-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Θέρμου ήταν να μειώσουν σε 5-2 στο 61΄ με τον Αγγελόπουλο, και στο 76΄ ο Μαραγιάννης Γ. διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ι. Κασβίκης με βοηθό τον Μπάκα και τον Καούρη.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Μακρυνειακός (Θεοδωρόπουλος)

Μόσχος, Μπουρδούνης(64΄Γιαννέλος), DEMO, Τσιντζέλης Αλ., Πολύζος Α., Παπασπύρος, Οικονόμου Α., Οικονόμου Σ., Μπούρδος, KOP0(59΄Οικονόμου Α.), Κοκορώνης (59΄Τσιντζέλης Μ.)

Αναγέννηση Θέρμου (Παπαθανασόπουλος)

Παπαθανασόπουλος Π., Παπαθανασόπουλος Β., Κότσαλος, Σιάχος(53΄Ντρέλιας Θ.), Αγγέλης(46΄Τσεκουρίδης), Αγγελόπουλος, Ντρέλιας, Κουκιας, Μαραγιάννης Β., Μαραγιάννης Γ., Στρατόπουλος