Χωρίς να δυσκολευτεί απέναντι στην γηπεδούχο Αναγέννηση Μεσολογγίου η Φλόγα Παλαιομάνινας πέτυχε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας. Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα, κατόρθωσε αντέδρασε άμεσα, ισοφάρισε πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, και στην επανάληψη πέτυχε 3 ακόμη γκολ , παίρνοντας εύκολα με βάση την εξέλιξη του αγώνα τους 3 βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο σκορ στο 11΄με γυριστό σουτ από τον Φλωρόπουλο. Η συνέχεια όμως ανήκει στους ποδοσφαιριστές της Φλόγας που με «όπλο» την καλή ψυχολογία αντέδρασαν ισορρόπησαν τον αγώνα, και στο β΄ ημίχρονο έφτασαν άνετα στην νίκη.

Στο 22΄ η Φλόγα διαμαρτύρεται  για γκολ που δεν μέτρησε σε κεφαλιά του Φραγκούλη, μετά από όμορφη σέντρα από τον Β. Νούλα. Εντούτοις η ισοφάριση ήρθε άμεσα(35΄) με δυνατό σουτ του Κράνη έξω από την περιοχή.

Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων φάνηκε και στο β΄ημίχρονο . Στο 49΄μετά από σέντρα του Γκουτσέλη ο Κράνης με κεφαλιά πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της Φλόγας . Στο 64΄ο Κράνης με τρίτο προσωπικό του τέρμα (μετά από μπαλιά του Σ. Νούλα), αυξάνει τον δείχτη του σκορ, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-4 από τον Βασιλογιάννη στο 88΄μετά από ασίστ του Κοτρότσου

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λιόνας με βοηθούς τον Βασιλόπουλο και τον Σούζα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Μεσολογγίου(Δ. Μαντέλος)

Βασκαντήρας, Ρήγας, Μπαρμπαρούσης, Μακρής, Παπαδάτος-Νταλιάνης, Ντζελέπης, Μιχαλόπουλος(55΄Κουντούρης) Φλωρόπουλος, Ναούμης(90΄Ρίγκος), Βασιλείου, Μπέλλος(73΄Καρβέλης)

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος, Σαλμάς, Ψηφής(46΄Μπρέσιακας), Κράνης(84΄Κουσκούνης), Νταλαπέρας, Φραγκούλης(72΄Κουρσάρης), Νούλας Σ.(84΄Κοτρότσος), Βασιλογιάννης